Velykų sūris

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Virto pieno sūris, 1 vienetas
- Druska
- Česnako granulės, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakiniai prieskoniai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Malta saldžioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
- Aštrus prieskonių mišinys, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Sūrį aptepti aliejumi.
Visus prieskonius sumaišyti ir jais padengti sūrį.
Suvynoti į foliją ir palaikyti apie 2 valandas.
Tuomet įkaitinti orkaitė iki 160 - 180 C, sūrį kepti ant grotelių apie 30 minučių.
Iškepusį gerai atvėsinti ir tik tuomet skanauti!
» Rašyti komentarą