Velykų sūris

Velykų sūris
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Virto pieno sūris, 1 vienetas
  • Druska
  • Česnako granulės, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakiniai prieskoniai, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Malta saldžioji paprika, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aštrus prieskonių mišinys, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Sūrį aptepti aliejumi.
Visus prieskonius sumaišyti ir jais padengti sūrį.
Suvynoti į foliją ir palaikyti apie 2 valandas.
Tuomet įkaitinti orkaitė iki 160 - 180 C, sūrį kepti ant grotelių apie 30 minučių.
Iškepusį gerai atvėsinti ir tik tuomet skanauti!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą