Velykinis užkandis

Skanu, gaivu ir nesudėtinga.
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Silkė, filė, nesūri, 200 gramų
- Porai, 0.75 gramo
- Obuoliai, (vidutinio dydžio), 1 vienetas
- Agurkai, marinuoti (nedideli), 2 vienetai
- Jogurtas, natūralus, 120 gramų
- Grietinė, 30% riebumo , 120 gramų
- Citrinų sultys, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušiniai, (kietai virti), 2 vienetai
- Pipirai, malti , 1 žiupsnelis
- Krapai, smulkinti, 1 žiupsnelis
- Petražolės, 1 saujelė
- Žirniai, (žali) , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Silkės filė supjaustyti gabalėliais. Porą supjaustyti žiedeliais. Obuolį supjaustyti į keturias dalis ir išimti sėklalizdžius. 3 obuolio dalis nulupti, 1 palikti nenuluptą. Nuluptas obuolio dalis supjaustyti plonomis skiltelėmis. Marinuotus agurkus supjaustyti plonais griežinėliais. Grietinę su jogurtu suplakti, pagardinti citrinų sultimis, krapais ir pipirais. Tada įmaišyti obuolių skilteles, porų žiedelius ir agurkų griežinėlius. Griežinėliais supjaustytus kiaušinius išdėlioti lėkštės pakraščiuose. Silkės filė sudėti į lėkštės vidurį ir apipilti grietinės ir jogurto padažu. Papuošti petražolėmis, nelupto obuolio skiltelėmis, marinuotų agurkų griežinėliais ir žaliais žirniais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-25 08:15
Help my plase





2015-03-25 08:13
Help my plase




2015-03-25 08:10
As esu ogis o ogis yra Milda
2015-03-25 08:08
Liuks yra sofu




2015-03-25 08:17