Velykinis paršiukas

Velykinis paršiukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 2 kilogramai
  • Juodieji pipirai
  • Kiauliena, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Grietinėlė, 150 mililitrų
  • Druska
  • Provanso žolelės
Gaminimo instrukcija:

Bulvės nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais (2 vnt.) bei grietinėle. Mėsą apkepti ir pagardinti SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis, druska ir pipirais. Ant skardos iškloti foliją. Ant jos krėsti pusę bulvių košes. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Ir pipirų žirnelių darom akytes. Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą