Velykiniai sausainukai

Velykiniai sausainukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 100 gramų
  • Imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
  • Medus, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 380 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Išsukite cukrų, sviestą ir ištirpintą medų, įmuškite kiaušinį ir gerai sumaišykite.
Supilkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, maltą imbierą ir vėl gerai išmaišykite.
Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Atšaldytą tešlą dėkite ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite 0,5 cm storio blyną ir formelėmis išspauskite sausainius.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros, įklokite kepimo popierių į kepimo skardą, sudėkite sausainius ir kepkite apie 12 minučių.
Iškepusius sausainius ištraukite iš skardos ir padėkite atvėsti.
Sausainius dekoruokite maistiniais dažais, pabarstukais ir cukrumi.

Receptą atsiuntė: Edita
» Rašyti komentarą