Velykiniai sausainukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 100 gramų
- Imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
- Medus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 380 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Išsukite cukrų, sviestą ir ištirpintą medų, įmuškite kiaušinį ir gerai sumaišykite.
Supilkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, maltą imbierą ir vėl gerai išmaišykite.
Tešlą suvyniokite į plastikinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Atšaldytą tešlą dėkite ant miltais pabarstyto stalo ir iškočiokite 0,5 cm storio blyną ir formelėmis išspauskite sausainius.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros, įklokite kepimo popierių į kepimo skardą, sudėkite sausainius ir kepkite apie 12 minučių.
Iškepusius sausainius ištraukite iš skardos ir padėkite atvėsti.
Sausainius dekoruokite maistiniais dažais, pabarstukais ir cukrumi.
» Rašyti komentarą