Velykiniai sausainiai

Velykiniai sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 125 gramai
  • Imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 385 gramai
  • Sviestas, arba margarinas, 115 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Cinamoną sumaišome su imbieru, kepimo milteliais ir miltais.
Minkštą sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais.
Į skystų produktų mišinį įmaišome sausus produktus.
Tešlą gerai išminkome, susukę į maistinę plėvelę ir palaikome šaldymo kameroje 1-1,5 valandos.
Iš šaldytuvo išimtą tešlą gerai iškočiojame. Iškočioti reikėtų iki 2-3 mm storio.
Išpjaustome arba su formelėmis išspaudžiame norimos formos sausainius: zuikučius, viščiukus, drugelius ir t.t.
Kepame apie 10 minučių 180° C orkaitėje.
Iškepusius ir atvėsusius dekoruojame maistiniais dažais.

Receptą atsiuntė: Agneta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Konditore
2019-03-30 09:01
Keliems asmenims?