Velykiniai sausainiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 125 gramai
- Imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 385 gramai
- Sviestas, arba margarinas, 115 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Cinamoną sumaišome su imbieru, kepimo milteliais ir miltais.
Minkštą sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais.
Į skystų produktų mišinį įmaišome sausus produktus.
Tešlą gerai išminkome, susukę į maistinę plėvelę ir palaikome šaldymo kameroje 1-1,5 valandos.
Iš šaldytuvo išimtą tešlą gerai iškočiojame. Iškočioti reikėtų iki 2-3 mm storio.
Išpjaustome arba su formelėmis išspaudžiame norimos formos sausainius: zuikučius, viščiukus, drugelius ir t.t.
Kepame apie 10 minučių 180° C orkaitėje.
Iškepusius ir atvėsusius dekoruojame maistiniais dažais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-03-30 09:01