Velykiniai avinėliai

Velykiniai avinėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, šaldyta, mielinė, 4 lapai
  • Uogienė, mėgstama, 3 valgomieji šaukštai
  • Razinos, 3 vienetai
  • Pienas, 3 valgomieji šaukštai
  • Saulėgrąžos, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nusipiešti ir itšsikirpti avinėlių trafaretus.

  2. Tešlą atšildyti, pakočioti, uždėjus trafaretus išpjauti avinėlius .aptepti pienu, iš razinų padaryti akis.

  3. Didijį avinėlį aptepti uogiene,netepti snukučio ir kojų .Iš likusios tešlos fomuoti mažus rutuliukus ir sukilijuoti ant “kūno”

  4. Mažus avinėlius aptepti pienu, apibarstyti cukrumi ir saulėgrąžom .

  5. Kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje kol gražiai apskrus.

    Skanaus !

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą