Velykinė pascha

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 9 proc., 800 gramų
- Džiovinti vaisiai, mišinys, 300 gramų
- Plakamoji grietinėlė, 200 mililitrų
- Sviestas, minkštas, 150 gramų
- Cukraus pudra, 150 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
- Kiaušinių tryniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Išvirti kiaušinį kietai ir išimti trynį.
Minkštą sviestą suplakti su kiaušinio tryniu ir cukraus pudra. Nutarkuoti citrinos žievelę ir sudėtį į plakinį. Tuomet supilti grietinėlę ir gerai išplakti.
Gautą masę gerai išmaišyti su varške ir suberti džiovintų vaisių gabaliukus.
Viską sudėti į marlę. Užlenkti kraštus ir įdėti į norimos formos formą. Palikti nakčiai šaldytuve.
Ryte išimti iš formos ir galima papuošti vaisias ar valgomomis gėlėmis.
» Rašyti komentarą