Velykinė pascha

Velykinė pascha
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 9 proc., 800 gramų
  • Džiovinti vaisiai, mišinys, 300 gramų
  • Plakamoji grietinėlė, 200 mililitrų
  • Sviestas, minkštas, 150 gramų
  • Cukraus pudra, 150 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Kiaušinių tryniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirti kiaušinį kietai ir išimti trynį.

  2. Minkštą sviestą suplakti su kiaušinio tryniu ir cukraus pudra. Nutarkuoti citrinos žievelę ir sudėtį į plakinį. Tuomet supilti grietinėlę ir gerai išplakti.

  3. Gautą masę gerai išmaišyti su varške ir suberti džiovintų vaisių gabaliukus.

  4. Viską sudėti į marlę. Užlenkti kraštus ir įdėti į norimos formos formą. Palikti nakčiai šaldytuve.

  5. Ryte išimti iš formos ir galima papuošti vaisias ar valgomomis gėlėmis.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą