Vėgėlės su žolelių ir česnakų mišiniu

Vėgėlės su žolelių ir česnakų mišiniu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Morkos, 1.5 kilogramo
  • Pomidorai, konservuoti savo sultyse, 1.5 litro
  • Svogūnai, 0.5 kilogramo
  • Kvietiniai miltai
  • Actas, obuolių sidro, 50 gramų
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Vėgėlė, 1.5 kilogramo
  • Žolelių ir česnakų mišinys, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Vėgėlės išvalomos, supjaustomos smulkesniais gabaliukais ir įtriname SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu.
Žuvies gabaliukai apvoliojami miltų bei pipirų mišinyje ir apkepami keptuvėje su aliejumi.
Svogūnai nulupami ir supjaustomi pusžiedžiais, o morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais.
Svogūnai sumaišomi su cukrumi bei morkomis, sudedami į troškintuvę, pabarstomi druska bei pipirais, apšlakstomi obuolių sidro actu ir vis pamaišant troškinami apie 10 min.
Tuomet sudedami savo sultyse konservuoti pomidorai ir patroškinama dar apie 7 min.
Pakepinti žuvies gabaliukai sudedami į aliejumi pateptą kepimo indą, ant viršaus sudedamos daržovės ir troškinama apie 25-30 min. 170 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekiama šilta su bulvėmis bei salotomis.
Skanaus

Receptą atsiuntė: Irina
» Rašyti komentarą