Veganiškos makaronų ir šparaginių pupelių salotos

Veganiškos makaronų ir šparaginių pupelių salotos
2 žingsnis.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Šparaginės pupelės, 300 gramų
  • Makaronai, 300 gramų
  • Porai, 1 vienetas
  • Kokosų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 2 valgomieji šaukštai
  • Ciberžolė, malta, 1 valgomasis šaukštas
  • Kaparėliai, marinuoti, 20 gramų
  • Pipirai, marinuoti, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Kitame puode pasūdytame vandenyje išvirti šparagines pupeles.

  2. Griežinėliais supjaustytą porą apkepinti dviejuose šaukštuose kokosų aliejaus. Sudėti apvirtas šparagines pupeles, pabarstyti truputį druskos ir ciberžolės. Trumpai pakepinti.

  3. Turinį iš keptuvės supilti į puodą, sudėti virtus makaronus, sumaišyti. Įdėti marinuotus kaparėlius ir kelis griežinėlius smulkiai pjaustyto jalapeno. Jeigu nemėgstate aštraus skonio, jalapeno galite nedėti.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Alma K.
» Rašyti komentarą