Veganiškos makaronų ir šparaginių pupelių salotos

2 žingsnis.
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Šparaginės pupelės, 300 gramų
- Makaronai, 300 gramų
- Porai, 1 vienetas
- Kokosų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, 2 valgomieji šaukštai
- Ciberžolė, malta, 1 valgomasis šaukštas
- Kaparėliai, marinuoti, 20 gramų
- Pipirai, marinuoti, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Kitame puode pasūdytame vandenyje išvirti šparagines pupeles.
Griežinėliais supjaustytą porą apkepinti dviejuose šaukštuose kokosų aliejaus. Sudėti apvirtas šparagines pupeles, pabarstyti truputį druskos ir ciberžolės. Trumpai pakepinti.
Turinį iš keptuvės supilti į puodą, sudėti virtus makaronus, sumaišyti. Įdėti marinuotus kaparėlius ir kelis griežinėlius smulkiai pjaustyto jalapeno. Jeigu nemėgstate aštraus skonio, jalapeno galite nedėti.
» Rašyti komentarą