Vasaros varškės spurgos

Vasaros varškės spurgos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 600 gramų
  • Miltai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 125 gramai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukraus pudra, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Kepimui:
  • Aliejus, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.

  2. Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi.

  3. Tada įsijoti miltus į varškės masę ir išmaišyti.

  4. Iš masės dviem šaukštais formuoti nedidelės spurgas.

  5. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dedame suformuotas spurgas. Kepame.

  6. Iškeptas spurgas dėti ant lėkštės, ištiestos virtuviniu popieriumi, kad riebalai nuvarvėtų.

  7. Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Porcijų skaičius: 40
Receptą atsiuntė: Aliona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Solveiga
2017-11-04 22:39
Nesigavo
O.M.
2016-09-04 16:04
Purumas ir skonis - du viename
Raminta
2016-09-02 09:34
Geras receptas, minkštos spurgos