Vasaros obuolių "Šarlotė"

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Obuoliai, 5 vienetai
- Cinamonas, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Cukrus, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Miltai, 400 mililitrų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Cukrus, 100 mililitrų
- Aliejus, 50 mililitrų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Visus ingredientus (išskyrus obuolius ir cinamoną) sumaišyti į tešlą.
Pusę tešlos supilti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą.
Kepti 15 min 180 °C temperatūroje.
Obuolius nuplauti, išimti sėklynus ir supjaustyti stambiais žiedais.
Į obuolius dėti 4 a. š. cinamono ir cukraus.
Išimti iškepta tešlą, sudėti obuolius ir supilti likusią tešlą.
Įdėti į orkaitę ir kepti apie 25 - 30 minutes, 180 °C temperatūroje.
Iškepta pyragą apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-09-02 10:32
Labai skanus pyragas, lyg butu karamelinis 

2016-09-02 10:34