Varškinis pyragas su persikais

Varškinis pyragas su persikais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 160 gramų
  • Persikai, konservuoti, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
  • Varškė, 1 kilogramas
  • Sviestas, 130 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pudingas, vanilinis, 100 gramų
  • Sultys, citrinos, 20 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Išsukti iki purios masės sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Palengva į sviesto masę sudėti varškę, įmušti kiaušinius, supilti šviežiai spaustas citrinos sultis.
Sumaišyti manų kruopas su miltais, kepimo milteliais bei vanilinio pudingo milteliais ir subėrus į jau turimą varškės, sviesto ir kitų ingredientų masę viską gerai išmaišyti.
Tešlą dėti į kepimo skardą, į tešlą sukaišioti nuvarvintas konservuotas persikų puseles (jei norite galite supjaustyti persikus smulkiau) ir kepti maždaug 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
Skanu ir labai sotu ;)

Receptą atsiuntė: Tatjana
» Rašyti komentarą