Varškinis pyragas su persikais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 160 gramų
- Persikai, konservuoti, 250 gramų
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
- Varškė, 1 kilogramas
- Sviestas, 130 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Pudingas, vanilinis, 100 gramų
- Sultys, citrinos, 20 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Išsukti iki purios masės sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Palengva į sviesto masę sudėti varškę, įmušti kiaušinius, supilti šviežiai spaustas citrinos sultis.
Sumaišyti manų kruopas su miltais, kepimo milteliais bei vanilinio pudingo milteliais ir subėrus į jau turimą varškės, sviesto ir kitų ingredientų masę viską gerai išmaišyti.
Tešlą dėti į kepimo skardą, į tešlą sukaišioti nuvarvintas konservuotas persikų puseles (jei norite galite supjaustyti persikus smulkiau) ir kepti maždaug 1 valandą 180 laipsnių temperatūroje.
Skanu ir labai sotu ;)
» Rašyti komentarą