Varškinis pyragas


- Cukrus, 200 gramų
- Margarinas, ar sviestas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Tešlai:
400 g miltų;
200 g margarino arba sviesto
2 kiaušiniai;
200 g cukraus;
1 šaukštelis kepimo miltelių.
Obuolių įdaras:
3 dideli obuoliai;
4 šaukštai cukraus;
cinamono.
Varškės įdaras:
500 g varškės;
2 kiaušiniai,
4 šaukštai cukraus;
vanilinio cukraus,
vyšnių uogienės.
Miltus ir kepimo miltelius gerai išmaišome, margariną sutarkuojame į miltus. Kiaušinius su cukrumi labai gerai išplakame, plakinį supilame į miltus ir gerai išmaišome. 2/3 tešlos klojam į skardą, o kitą dedame į šaldiklį.
Kepame apie 15 min. 180 laipsnių temp. Įdarui varškę gerai ištriname su kiaušiniais, cukrumi ir vanil. cukrumi. Obuolius sutarkuojame, sumaišome su cukrumi ir cinamonu , ant pakepusios tešlos dedame sluoksnį obuolių sluoksnį varškės ant varškės dedame vyšnių, ant viršaus užtarkuojame likusią tešlą kepame 180 laipsnių temp. apie valandą.
2011-06-25 18:45


2011-03-13 16:08

2010-11-17 21:28


2010-07-28 14:35


2011-07-30 11:54