Varškiniai riestainiai

Varškiniai riestainiai
Spurgos verda.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 400 gramų
  • Miltai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, 50 mililitrų
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, spurgoms virti
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę gerai ištrinu su kiaušiniais, cukrumi, vanilinu, pienu, grietine ir soda.
    Miltus sijoju ir minkau tešlą, jeigu tešla skysta, miltų dedu daugiau.

  2. Darau dideles barankas (riestainius) ir verdu aliejuje.
    Labai skanu ir paprasta.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Petras
2018-04-25 08:22
Niam niam
Rita
2017-03-03 17:42
Purios kaip debesėlis spurgytės Puikus receptas.
gabrielė
2016-03-03 17:13
Skanu