Varškiniai riestainiai

Spurgos verda.
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 400 gramų
- Miltai, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 50 mililitrų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aliejus, spurgoms virti
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Varškę gerai ištrinu su kiaušiniais, cukrumi, vanilinu, pienu, grietine ir soda.
Miltus sijoju ir minkau tešlą, jeigu tešla skysta, miltų dedu daugiau.Darau dideles barankas (riestainius) ir verdu aliejuje.
Labai skanu ir paprasta.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-03 17:42
Purios kaip debesėlis spurgytės
Puikus receptas.

2016-03-03 17:13
Skanu
2018-04-25 08:22