Varškiniai čeburėkai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 300 gramų
- Malta mėsa, 200 gramų
- Miltai, 1 stiklinė
- Sūris, 50 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Prieskoniai, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 300 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Varškę (geriau rinktis riebesnę) sutrinti, įmušti kiaušinį, berti druską, pipirus ir miltus. Minkyti, kol nelips prie rankų.
Faršą pagardinti prieskoniais ir apkepti.
Tešlą iškočioti, išpjauti apskritimus, į vidų dėti faršo, sūrio, užspausti ir kepti įkaitintame aliejuje, kol taps auksiniai.
Skani idėja pietums, ir nustebinta mama. Skanaus! :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-01-06 19:14
Lb skanu
2017-12-28 20:38
Gal ir nieko tik kad matosi pridėjęs....
2019-01-06 19:15