Varškiniai čeburėkai

Varškiniai čeburėkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 300 gramų
  • Malta mėsa, 200 gramų
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Sūris, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Prieskoniai, 1 žiupsnelis
Kepimui:
  • Aliejus, 300 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę (geriau rinktis riebesnę) sutrinti, įmušti kiaušinį, berti druską, pipirus ir miltus. Minkyti, kol nelips prie rankų.

  2. Faršą pagardinti prieskoniais ir apkepti.

  3. Tešlą iškočioti, išpjauti apskritimus, į vidų dėti faršo, sūrio, užspausti ir kepti įkaitintame aliejuje, kol taps auksiniai.

  4. Skani idėja pietums, ir nustebinta mama. Skanaus! :)

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
[email protected]
2019-01-06 19:15
Lb skanu
[email protected]
2019-01-06 19:14
Lb skanu
Brrrrrrrr
2017-12-28 20:38
Gal ir nieko tik kad matosi pridėjęs....