Varškinės bandelės su obuolių ir riešutų įdaru

Varškinės bandelės su obuolių ir riešutų įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 50 gramų
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Obuolių sultys, arba multivitaminų, 175 mililitrai
  • Grietinėlė, arba grietinė, 50 gramų
  • Varškė, 250 gramų
  • Druska, 0.2 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, augalinis, 75 mililitrai
  • Razinos, džiovintos vyšnios arba spanguolės, 4 valgomieji šaukštai
  • Riešutai, kapoti, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, pakelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Varškę sumaišykite su druska, sultimis ir aliejumi.
Į varškės masę suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išminkykite vientisą tešlą.
Obuolius nulupkite ir sutarkuokite.
Sutarkuotus obuolius sumaišykite riešutais, cukrumi, grietinėle, razinomis bei cinamonu.
Tešlą iškočiokite, supjaustykite trikampiais, aptepkite pasigamintu įdaru ir suvyniokite ragelius.
Kepkite apie 20 minučių.
Iškeptas bandeles galite apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Liepa
» Rašyti komentarą