Varškėtis su persimonais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Persimonas, 450 gramų
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
- Manų kruopos, 100 gramų
- Vanduo, 600 mililitrų
- Varškė, 600 gramų
- Sviestas, 25 gramai
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 10 gramų
Gaminimo instrukcija:
Persimonus supjaustyti kubeliais. Tada sudėti persimonų gabaliukus į vandenį ir ant silpnos ugnies užvirinti. Kai užvirs, sudėti manų kruopas ir virti apie 2 min. Nuimti nuo ugnies ir atvėsinti.
Cukrų ir vanilinį cukrų sutrinti su kiaušiniais. Šią masę sukrėsti į košę.
Tada sudėti varškę ir gerai išmaišyti, kad nebūtų gumuliukų.
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
Kepimo formą ištepti sviestu, pabarstyti džiūvėsėliais, supilti tešlą, išlyginti, viršų patepti grietine.
Kepti varškėtį apie 40 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-12-10 11:52
Kur dingo kiausiniai?
2012-03-29 20:17








2017-11-29 16:06