Varškės trupiniuotis

Varškės trupiniuotis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, tešlai, 0.5 stiklinės
  • Cukrus, varškės įdarui, 1 stiklinė
  • Margarinas, arba sviestas, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
  • Varškė, 500 gramų
  • Razinos, 1 sauja
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:

Miltus sumaišiau su kepimo milteliais ir cukrumi.
Margariną supjausčiau kubeliais, sudėjau į išmaišytus miltus ir minkiau, kol gavosi trupiniai.
Varškę sumaišiau su cukrumi, vaniliniu cukrumi, razinomis ir išplaktais kiaušiniais.
Kepimo skardą išklojau kepimui skirtu popieriumi.
Dalį trupinių tešlos sudėjau ant dugno, paskirsčiau varškės įdarą ir ant viršaus subėriau likusius tešlos trupinius.
Kepiau 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Visiškai pyragas iškepė maždaug po 1 valandos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ina S.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
myrita
2012-02-18 18:43
puikus receptas.paprastas ir skanus.aciu.