Varškės trupiniuotis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, tešlai, 0.5 stiklinės
- Cukrus, varškės įdarui, 1 stiklinė
- Margarinas, arba sviestas, 300 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
- Varškė, 500 gramų
- Razinos, 1 sauja
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Vanilinis cukrus, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
Miltus sumaišiau su kepimo milteliais ir cukrumi.
Margariną supjausčiau kubeliais, sudėjau į išmaišytus miltus ir minkiau, kol gavosi trupiniai.
Varškę sumaišiau su cukrumi, vaniliniu cukrumi, razinomis ir išplaktais kiaušiniais.
Kepimo skardą išklojau kepimui skirtu popieriumi.
Dalį trupinių tešlos sudėjau ant dugno, paskirsčiau varškės įdarą ir ant viršaus subėriau likusius tešlos trupinius.
Kepiau 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Visiškai pyragas iškepė maždaug po 1 valandos.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-02-18 18:43