Varškės tešla apkepti obuoliai

Varškės tešla apkepti obuoliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas
  • Cukraus pudra
  • Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Sirupas, cukraus, 500 mililitrų
  • Varškė, 100 gramų
  • Druska
  • Sviestas, arba margarinas, 100 gramų
  • Citrinos žievelė, tarkuota, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Persijokite su trupučiu druskos sumaišytus miltus.
Miltų krūvelės viduryje padarykite duobutę, suberkite į ją sutrupintą varškę, sukapotą margariną ir suminkykite.
Iš vienalytės kietokos tešlos iškočiokite stačiakampį tešlos lakštą, jį padalinykite į du kvadratus.
Obuolius nulupkite, išskobkite sėklalizdžius, sudėkite į verdantį su citrinos žievelėmis cukraus sirupą ir pavirkite, kol obuoliai šiek tiek suminkštės.
Po to išimkite ir nuvarvinkite.
Tešlos kvadratų viduryje padėkite po obuolį, pabarstykite juos cukrumi, cinamonu, sujunkite priešingus laisvus tešlos kampus, aptepkite kiaušinio tryniu ir iškepkite iki 210 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Prieš patiekiant pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Nastiušha
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aurelija
2012-01-30 21:27
Laukiu komentarų, įdomu sužinot kokios kitų nuomonės, bus lengviau nuspręst ar verta gamint. Nagi nagi.