Varškės spurgytės

Varškės spurgytės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 10 gramų
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Varškė, 500 gramų
  • Aliejus, 0.4 litro
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 15 gramų
  • Vanilinis cukrus, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:

1. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, sutriname varškę. Įdedame grietinės ir viską sumaišome.
2. Miltus ir kepimo miltelius suberiame į bendrą masę ir minkome. Iš tešlos aliejuotomis rankomis formuojame nedideles spurgytes. (Darome mažas,kad iškeptų spurgų vidus)
3. Įkaitiname aliejų, kiaurasamčiu po vieną dedame spurgytes ir verdame, kol gražiai paruduos. (Liepsna silpna,kad spėtų iškepti vidus)
4. Iškeptas spurgas atvėsiname ir apibarstome cukraus pudra.

Skanaus !

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ingrida
2016-02-24 14:37
Ka tik iskepiau spur gas. Skonis neblogas,bet Tesla per skysta. Teko sauksciuku deti I verdant I alieju
ieva
2015-05-11 15:00
kepu tik pagal si recepta. viskas puikiai gaunas
jaaaniiinaaaa
2015-03-23 15:12
Nebuna zalios viduj spurgytes