Varškės spurgos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 100 gramų
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Varškė, arba varškės sūrio, 0.5 kilogramo
- Aliejus
- Grietinė, 50 gramų
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Ištrinti su cukrumi kiaušiniai, varškė, grietinė, sumaišyta su soda, miltai ir prieskoniai gerai suminkomi.
Iš gautis tešlos daromi maži kukuliukai arba riestainėliai.
Verdama pavartant įkaitintame aliejuje.
Išgriebtos ant rėčio spurgos pabarstomos miltiniu cukrumi.
Kuo tešla minkštesnė, tuo spurgos skanesnės.
Todėl kai kurios šeimininkės užmaišo tokio tirštumo tešlą, kad spurgas į aliejų leidžia riebaluotu šaukštu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-12-13 14:08
kam ta soda tai hemija .
2018-01-24 16:43
Kažkoks nesusipratimas gavosi darant tiksliai pagal receptą 

2017-04-05 17:27
Varskes spurgos nuostabios piuku siulau pasidaryti
2017-01-14 15:55
Viskas gavosi tvarkingai,reikia tik alieju ikaitinti ir neprigers aliejaus,sveiciu dabar spurgytes kad nu,ir nereikia varyt ant sandros,receptas geras.dekui tau
2020-03-25 13:08