Varškės spurgos

Varškės spurgos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 valgomasis šaukštas
Kepimui:
  • Aliejus, 1 litras
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius išmaišome su varške, cukrumi, kepimo milteliais. Kiaušinių baltymus išmaišome iki baltų putų. Baltymus sumaišome su trynių mase ir formuojame spurgas.

  2. Aliejų užviriname ir į jį metame spurgas. Kai spurgos paruduoja, jas ištraukiame ir dedame ant servetėlės, kad nuvarvėtų.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Dovile
» Rašyti komentarą
» Komentarai
laura
2017-03-06 18:46
O kur dedami miltai?