Varškės spurgelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Varškė, neriebi, 500 gramų
- Druska
- Aliejus, 1 litras
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinos žievelė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Varškę sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska, kiaušiniais ir citrinos žievele. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir palaipsniui įmaišyti į tešlą. Tešla turi būti minkšta ir šiek tiek lipti prie rankų. Iš tešlos suformuoti rutuliukus ir virti įkaitintame aliejuje. Išvirusias spurgas dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Praaušusias pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-11-25 15:00
Nelabai patiko, spurgos gaunasi kiek kietokos, o ne purios ir minkštos
2018-05-04 22:26
Pagal toki recepta gaunasi cukraus spurgos,o ne varskes
2018-01-01 16:26
Dariau viska beveik taip pat tik su 450 varskes ( nes neturejau 500) 450 miltu persijojau,3 kiausiniai,citrinos zieveles 1 saukstas , spurgos super aciu Jurgita
2017-11-04 17:08
gerai pavyko, tik dėjau tris kiaušinius, ir miltų 400 g. Visiškai neprisigėrė aliejaus. Puikios spurgytės!
2019-10-23 18:40