Varškės sausainiai su serbentais

Varškės sausainiai su serbentais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 150 gramų
  • Miltai, 250 gramų
  • Varškė, pusriebė, 200 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Serbentai, juodi ir raudoni, 10 saujelių
Gaminimo instrukcija:

Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi. Kiaušinius išplakti, sukrėsti į sviestą ir gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į svieto ir kiaušinių masę sudėti varškę ir suberti persijotus miltus, užminkyti tešlą, ji neturi būti kieta. Paruoštą tešlą padėti į šaldytuvą geroms 30 minučių. Kai atauš, rankomis formuoti apvalius paplotėlius. Ant kiekvieno paplotėlio užberti po saujelę uogų. Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius, palikti tarp jų vienodus tarpus ir kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes. Skanauti su stikline pieno.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą