Varškės sausainiai su serbentais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sviestas, 150 gramų
- Miltai, 250 gramų
- Varškė, pusriebė, 200 gramų
- Cukrus, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Serbentai, juodi ir raudoni, 10 saujelių
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi. Kiaušinius išplakti, sukrėsti į sviestą ir gerai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Į svieto ir kiaušinių masę sudėti varškę ir suberti persijotus miltus, užminkyti tešlą, ji neturi būti kieta. Paruoštą tešlą padėti į šaldytuvą geroms 30 minučių. Kai atauš, rankomis formuoti apvalius paplotėlius. Ant kiekvieno paplotėlio užberti po saujelę uogų. Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius, palikti tarp jų vienodus tarpus ir kepti 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes. Skanauti su stikline pieno.
Skanaus.
» Rašyti komentarą