Varškės sausainiai su įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, aptepimui, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, rupūs, 200 gramų
- Varškė, 200 gramų
- Sviestas, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 5 arbatiniai šaukšteliai
- Uogienė, marmeladas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sviestą sutarkuoti, supilti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, cukrų, sukrėsti gerai išsuktą varškę ir viską gerai išminkyti.
Leisti tešlai pastovėti 20-30 minučių.
Pastovėjusią tešlą iškočioti plonu (3-4 mm storio) sluoksniu, supjaustyti kvadratėliais, dėti ant kiekvieno kvadratėlio vidurio marmelado, kraštus sulipinti ir dėti į kepimo skardą, siūle žemyn.
Sausainius patepti plaktu kiaušiniu ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15-25 minutes.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-07-02 18:19
Receptas puikus pabandysiu
2018-06-28 21:15
Jau kepimo miltelių tai sočiai padauginta sakykim kad tai skubejimo klaida
2013-07-24 19:03
Neskanu man







2012-11-05 12:22
o ta varske kaip issukti? Ja pertrinti per sieteli ir sumaisyti su cukrumi ar kaip? Nera tikslaus aprasymo kaip pasiruosti ta varske... Siaip labai skaniai atrodo. Reiktu pasigaminti 

2021-01-09 18:18