Varškės sausainiai su įdaru

Varškės sausainiai su įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kiaušiniai, aptepimui, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, rupūs, 200 gramų
  • Varškė, 200 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Kepimo milteliai, 5 arbatiniai šaukšteliai
  • Uogienė, marmeladas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sviestą sutarkuoti, supilti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, cukrų, sukrėsti gerai išsuktą varškę ir viską gerai išminkyti.
Leisti tešlai pastovėti 20-30 minučių.
Pastovėjusią tešlą iškočioti plonu (3-4 mm storio) sluoksniu, supjaustyti kvadratėliais, dėti ant kiekvieno kvadratėlio vidurio marmelado, kraštus sulipinti ir dėti į kepimo skardą, siūle žemyn.
Sausainius patepti plaktu kiaušiniu ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15-25 minutes.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Irena
2018-07-02 18:19
Receptas puikus pabandysiu
Bxb
2018-06-28 21:15
Jau kepimo miltelių tai sočiai padauginta sakykim kad tai skubejimo klaida
Fuuu
2013-07-24 19:03
Neskanu man
JL
2012-11-05 12:22
o ta varske kaip issukti? Ja pertrinti per sieteli ir sumaisyti su cukrumi ar kaip? Nera tikslaus aprasymo kaip pasiruosti ta varske... Siaip labai skaniai atrodo. Reiktu pasigaminti
anuonims
2012-02-28 19:51
Mum reikes rupiu miltu Rupus miltai