Varškės rutuliukai su staigmena viduje

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 50 gramų
- Alyvuogės, įdarytos citrinomis arba paprastos, 100 gramų
- Migdolai, 50 gramų
- Saulėgrąžos, 50 gramų
- Spanguolės, džiovintos, 50 gramų
- Varškė, 100 gramų
- Druska
- Sezamo sėklos, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
1. Varškę sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės, įberkite žiupsnelį druskos.
2. Pasiruoškite riešutus ir sėklas, kuriuose apvoliosite sūrio rutuliukus. Džiovintas spanguoles supjaustykite kuo smulkiau, saulėgrąžas ir sezamų sėklas galite šiek tiek apkepti. Visus produktus suberkite į atskirus indelius, kad juose būtų lengviau apvolioti sūrio rutuliukus.
3. Rankas sudrėkinkite vandeniu. Šaukšteliu į saują dėkite varškės masę, ant jos – alyvuogę, iš visų pusių spustelėkite ir gautą rutuliuką apvoliokite pasirinktuose prieduose. Valandą ar kelias palaikykite šaldytuve, kad šiek tiek sustingtų.
Galite tiekti vienus arba su įvairiomis duonelėmis, trapučiais ar traškučiais.
» Rašyti komentarą