Varškės pyragas su vyšniomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Cukrus, tešlai, 50 gramų
- Vyšnios, be kauliukų, 0.5 litro
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, tešlai, 150 gramų
- Varškė, 500 gramų
- Sviestas, tešlai, 100 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, tešlai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Pudingas, šokoladinis, pakeliuose, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Miltus ištriname su sviestu, įberiame cukrų, vanilinį cukrų ir išminkome tešlą. Ją dedame į torto formą, išklojame ir formos kraštus (apie 2 cm) ir kepame 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 10 min.
Tuo tarpu paruošiame įdarą: varškę išmaišome su 100 g cukraus, vaniliniu cukrumi, pudingo milteliais ir kiaušinių tryniais. Tada įmaišome iki standumo išplaktus kiaušinių baltymus su 50 g cukraus.
Ant apkepto pyrago pagrindo dedame sluoksnį vyšnių, ant jų pilame paruoštą varškės įdarą ir kepame orkaitėje apie 30-35 min., taip pat 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje. Viršų galima papuošti vyšniomis.
Skanaus!
» Rašyti komentarą