Varškės pyragas su uogomis ir migdolais

Varškės pyragas su uogomis ir migdolais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 75 gramai
  • Migdolai, 50 gramų
  • Kiaušiniai, + 3 tryniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 120 gramų
  • Grietinėlė, 30 % riebumo, 200 gramų
  • Varškė, 100 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 100 gramų
  • Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
  • Uogos, Jūsų mėgstamos, 170 gramų
Gaminimo instrukcija:

Miltus, išlydytą sviestą, varškę, žiupsnelį druskos ir grūstus migdolus sumaišykite viename dubenyje.
Į gautą masę įmuškite 1 kiaušinį ir viską gerai sumaišykite.
Pasigaminta tešla išklokite kepimo formos dugną bei kraštus, pabadykite šakute ir padėkite maždaug 30 min. į šaldytuvą.
Įdarui sumaišykite grietinėlę kiaušinių trynius, cukrų bei vanilinį cukrų.
Išimkite iš šaldytuvo tešla išklotą kepimo formą, supilkite į ją grietinėlės įdarą ir sudėkite uogas.
Kepkite apie 40-50 min. 175 laipsnių temperatūroje.
Patiekite atvėsusį.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą