Varškės pyragas su uogiene

Varškės pyragas su uogiene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Varškė, 500 gramų
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Uogienė, serbentų ar kita, 250 gramų
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:

Sviestą ištirpinti, trynius ištrinti su cukrumi. Sudėti varškę, miltus, vanilinį cukrų, uogienę. Viską išsukti į vientisą masę. Išplakti baltymus ir išmaišyti su mase. Negilią kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti džiūvėsėliais ir
sukrėsti masę. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 min. Valgyti arba su uogiene, su jogurtu arba tiesiog vieną.

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Orinta
2016-03-15 18:41
O koke turi buti temperatura?
Laura
2010-10-29 10:22
nuotraukoje kaip blynai kažkokie bet reiks pabandyti, nes kažkas sakė, kad skanus
Rasiukas
2010-07-30 19:03
kas parodyta nuotraukoje neatitinka tikrojo vaizdo, iskepus pyragas labai panasus isvaizda i varskes apkepa ir tikrai labai skanus.... siulau pameginti
Tara
2010-01-23 18:00
Jau iš nuotraukos matyti, kad nevykęs.
akviliuks
2009-10-25 17:48
skanu