Varškės pyragas su uogiene

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 5 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Varškė, 500 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Uogienė, serbentų ar kita, 250 gramų
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Sviestą ištirpinti, trynius ištrinti su cukrumi. Sudėti varškę, miltus, vanilinį cukrų, uogienę. Viską išsukti į vientisą masę. Išplakti baltymus ir išmaišyti su mase. Negilią kepimo formą ištepti riebalais, pabarstyti džiūvėsėliais ir
sukrėsti masę. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 min. Valgyti arba su uogiene, su jogurtu arba tiesiog vieną.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-29 10:22
nuotraukoje kaip blynai kažkokie
bet reiks pabandyti, nes kažkas sakė, kad skanus 


2010-07-30 19:03
kas parodyta nuotraukoje neatitinka tikrojo vaizdo, iskepus pyragas labai panasus isvaizda i varskes apkepa ir tikrai labai skanus.... siulau pameginti 

2010-01-23 18:00
Jau iš nuotraukos matyti, kad nevykęs. 

2009-10-25 17:48
skanu
2016-03-15 18:41