Varškės pyragas su obuoliais

Varškės pyragas su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Varškė, trinta, 150 gramų
  • Aliejus, 80 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Įdarui:
  • Cukrus, 100 gramų
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 2
  • Varškė, 500 gramų
  • Grietinė, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinį išplakite su cukrumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.

  2. Į gilų ir platų dubenį pilkite miltų mišinį, kiaušinių plakinį ir varškę. Išminkykite tešlą. Tešlą dedame į šaldytuvą 1 valandą. Po to tešlą iškočiojame ir įklojame į kepimo formą.

  3. Įdarui: išplakame kiaušinius su cukrumi. Įmaišome grietinę, varškę.

  4. Ant tešlos sudedame obuolių skilteles ir užpilame varškė įdaru.

  5. Kepame 160-170 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.

Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2015-09-28 11:19
Kam tas aliejus irasytas? Jei cia skardai istept tai jo tiek nereikia manyciau.
Polina
2014-12-15 16:51
Taip
Polo a
2014-12-15 16:42
Labai skanu