Varškės pyragas su nektarinais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 60 gramų
- Varškė, riebi, 400 gramų
- Želė, citrinų, 1 vienetas
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Varškę sumaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi, tarkuota vienos citrinos žievele, kiaušinių tryniais ir miltais.
Baltymus išplakame iki standžių putų ir atsargiai įmaišome į varškės masę.
Kepimui skirtą formą ištepame sviestu, pabarstome džiūvėsėliais ir sukrečiame varškės masę.
Kepame 1 val. iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Kai varškėtis atauš, sudedame skiltelėmis supjaustytus nektarinus ir užpilame paruošta želė. Želė paruošiame iš mažesnio negu nurodyta ant pakelio vandens kiekio.
Varškėtį palaikome šaldytuve, kad želė sustingtų.
» Rašyti komentarą