Varskes pyragas su konservuotais ananasais

Varskes pyragas su konservuotais ananasais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ananasai, konservuoti, 200 gramų
  • Citrinos, tarkuota žievelė, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Manų kruopos, 50 gramų
  • Varškė, 500 gramų
  • Sviestas
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir standžiai išplakite. Trynius išsukite su cukrumi. Sudėkite per sietelį pertrintą varškę, suberkite su kepimo milteliais sumaišytus manus, vanilinį cukrų, tarkuotą citrinos žievelę. Į tešlą atsargiai įmaišykite pusę plaktų baltymų. Ananasų kubelius išgriebkite ir gerai nuvarvinkite. Sukrėskite likusius standžiai plaktus baltymus ir atsargiai išmaišykite. Į riebalais išteptą nepridegančią kepimo skardą sukrėskite du trečdalius tešlos. Ant viršaus tolygiai paskirstykite ananasų ir plaktų baltymų masę. Sukrėskite likusią tešlą ir taip pat tolygiai paskirstykite. Viršų apibarstykite tarkuotu sviestu. Kepti 180 karštumo orkaitėje apie pusvalandį. SKANAUS!

Receptą atsiuntė: Viktorija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jo
2011-07-02 11:44
joooo... lb skanus... darysiu