Varškės pyragas „Gėlytė“

Varškės pyragas „Gėlytė“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 300 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Pienas, 0.25 litro
  • Varškė, 300 gramų
  • Sviestas, minkštas, 150 gramų
  • Razinos, 1 sauja
  • Mielės, 30 gramų
Gaminimo instrukcija:

Mieles puodelyje sumaišyti su šaukšteliu cukraus bei 2 šaukštais šilto pieno.
Įmaišyti truputį miltų ir 15 min. laikyti, kad pakiltų.
Iš minkšto sviesto, cukraus ir kiaušinių išplakti purią masę.
Užsijoti miltus įpilti paruoštas mieles, likusius produktus (išskyrus razinas ir varškę) ir išmaišyti.
Cukraus kiekis nurodytas tešlai ir varškės įdarui bendras.
Varškę išsukite su cukrumi (pagal skonį) ir razinomis.
Tešlą iškočiokite į didelį lakštą, ištepkite varškės mase ir susukite.
Supjaustykite į 9 riekutes.
Sudėkite iš jų pyragą ir kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Teresė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
indre
2012-01-24 18:12
o tai mieliu teslos nereikia kildint taip kaip yparata mieliniams produktams?uztenka tik tu 15 minuciu?????