Varškės pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 100 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Varškė, 375 gramai
- Sviestas, 150 gramų
- Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Citrinos žievelė, tarkuota, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Į dubeny sudedame miltus ir ant viršaus sutarkuojame šaltą sviestą. Sudedame kepimo miltelius (dar galite įlašinti truputį citrinos sulčių). Tešlą ne minkyti, o sutrinti rankomis, kad ji būtų biri.
Į kitą dubenį sudedame varškę, cukrų, kiaušinių trynius ir citrinos žieveles. Viską gerai išmaišyti.
Kiaušinių baltymą suplakame atskirai ir tik tada supilame i antrąjį dubenį. Dar kartą viską švelniai išmaišome.
Pusę tešlos sudedame į skardą ir ant viršaus uždedame įdaro, kitą pusę ant įdaro.
Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, apie pusantros valandos. Skanaus.
» Rašyti komentarą