Varškės pudingas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 150 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Džiūvėsėliai, 20 gramų
- Manų kruopos, 150 gramų
- Varškė, 1 kilogramas
- Aliejus, kepimo formai ištepti
- Grietinė, 50 gramų
- Razinos, 80 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 gramas
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius plakame iki užputos. Suberiame cukrų ir manu kruopas, gerai išplakame, tada sudedame pertrinta varškę, grietinę, suberiame vanilini cukrų, razinas, gerai išmaišome. Kepimo forma ištepame aliejumi ir pabarstome džiūvesėliais, supilame masę ir kepame orkaitėje 180-200 °C temperatūroje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-04-29 13:30
tai kad cia varskes apkepas. 

2013-03-05 17:20