Varškės pudingas

Varškės pudingas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 20 gramų
  • Manų kruopos, 150 gramų
  • Varškė, 1 kilogramas
  • Aliejus, kepimo formai ištepti
  • Grietinė, 50 gramų
  • Razinos, 80 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 gramas
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius plakame iki užputos. Suberiame cukrų ir manu kruopas, gerai išplakame, tada sudedame pertrinta varškę, grietinę, suberiame vanilini cukrų, razinas, gerai išmaišome. Kepimo forma ištepame aliejumi ir pabarstome džiūvesėliais, supilame masę ir kepame orkaitėje 180-200 °C temperatūroje.

Receptą atsiuntė: Ievcė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
butent
2013-03-05 17:20
Visiskai teisingai , cia varskes apkepas gaunasi. 1. Reikia deti isplaktus kiausiniu baltymus iki standziu putu ir juos deti tik varskes ruosimo pabaigoje. 2. Nereikia dziuveseliu. 3. Pudingas kepamas vandens voneleje , o ne orkaiteje.
liu
2010-04-29 13:30
tai kad cia varskes apkepas.