Varškės keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, tarkuota žievė, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 300 gramų
- Obuoliai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Pienas, 150 mililitrų
- Varškė, 200 gramų
- Druska
- Sviestas, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 10 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Varškę išsukti su sviestu ir cukrumi. Suberti citrinos žievelę, išmaišyti.
Į varškės masę įmušti kiaušinius, supilti pieną ir suberti vanilinį cukrų. Išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska ir supilti į varškės masę, išsukti.
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į tešlą.
Sukrėsti tešlą į kepimo formą, išteptą riebalais, ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-08 21:04