Varškės keksas

Varškės keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, tarkuota žievė, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 300 gramų
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Pienas, 150 mililitrų
  • Varškė, 200 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 10 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Varškę išsukti su sviestu ir cukrumi. Suberti citrinos žievelę, išmaišyti.
Į varškės masę įmušti kiaušinius, supilti pieną ir suberti vanilinį cukrų. Išmaišyti.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska ir supilti į varškės masę, išsukti.
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į tešlą.
Sukrėsti tešlą į kepimo formą, išteptą riebalais, ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val.

Receptą atsiuntė: niam niam
» Rašyti komentarą
» Komentarai
birute
2011-04-08 21:04
pameginsiu butinai manau labai skanei turetu gautis, o ypac kai dedasi varske dar ideciau razinu