Varškės keksas

Varškės keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Sviestas, minkštas, 150 gramų
  • Cukrus, 330 gramų
  • Varškė, 9%, 250 gramų
  • Razinos, 200 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, (pyragui aplieti), 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Plaktuvu išsukite sviestą su cukrumi. Tada sudėkite varškę ir vėl išplakite. Įmuškite kiaušinius, sudėkite razinas ir labai gerai išmaišykite. Galiausiai sudėkite miltus su kepimo milteliais ir vėl išmaišykite. Masę sudėkite į kepimo formą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduos (apie valandą laiko). Baigiant keksui kepti, viršų apliekite tirpintu sviestu.

Skanaus.
 

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Zoja
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Viktoras
2020-04-21 14:06
Skaniai atrodo Bandysių išsikepti.
Gaspadine.lt
2019-05-07 10:12
Indre, taip reikia pertrint.
Indre
2019-05-07 01:36
O varske jei biresne, ne is tu mazu kvadratiniu pakeliu nereikia jos pertrint?
benas
2015-05-16 20:01
Labai nise