Varškės keksas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Sviestas, minkštas, 150 gramų
- Cukrus, 330 gramų
- Varškė, 9%, 250 gramų
- Razinos, 200 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, (pyragui aplieti), 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Plaktuvu išsukite sviestą su cukrumi. Tada sudėkite varškę ir vėl išplakite. Įmuškite kiaušinius, sudėkite razinas ir labai gerai išmaišykite. Galiausiai sudėkite miltus su kepimo milteliais ir vėl išmaišykite. Masę sudėkite į kepimo formą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduos (apie valandą laiko). Baigiant keksui kepti, viršų apliekite tirpintu sviestu.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-05-07 10:12
Indre, taip reikia pertrint.
2019-05-07 01:36
O varske jei biresne, ne is tu mazu kvadratiniu pakeliu nereikia jos pertrint? 

2015-05-16 20:01
Labai nise
2020-04-21 14:06