Varškės-jogurto desertas su avietėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avietės, 300 gramų
- Cukrus, 150 gramų
- Jogurtas, 150 gramų
- Grietinėlė, riebi, 150 mililitrų
- Šokoladas, juodasis, 30 gramų
- Varškė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Avietes suplakti su blenderiu kartu su 50 g cukraus, kelias uogas palikti papuošimui.
Varškę, likusį cukrų ir jogurtą taip pat suplakti.
Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į varškės masę.
Šokoladą sutarkuoti.
Varškės masę, avietes, šokoladą sluoksniais supilti į stiklines.
Papuošti avietėmis ir padėti į šaldytuvą 30 min.
» Rašyti komentarą