Varškės-jogurto desertas su avietėmis

Varškės-jogurto desertas su avietėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avietės, 300 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Jogurtas, 150 gramų
  • Grietinėlė, riebi, 150 mililitrų
  • Šokoladas, juodasis, 30 gramų
  • Varškė, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Avietes suplakti su blenderiu kartu su 50 g cukraus, kelias uogas palikti papuošimui.
Varškę, likusį cukrų ir jogurtą taip pat suplakti.
Grietinėlę suplakti ir įmaišyti į varškės masę.
Šokoladą sutarkuoti.
Varškės masę, avietes, šokoladą sluoksniais supilti į stiklines.
Papuošti avietėmis ir padėti į šaldytuvą 30 min.

Receptą atsiuntė: Rasuolė
» Rašyti komentarą