Varškės ir uogienės pyragas

Varškės ir uogienės pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 100 gramų
  • Citrinos, žievelė, 1 vienetas
  • Cukrus, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Varškė, 540 gramų
  • Sviestas, 180 gramų
  • Uogienė, 500 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Ištirpinti sviestą, suberti aguonas, 200 g cukraus, įmušti 3 kiaušinius, tarkuotą citrinos žievelę, viską išmaišyti, suberti miltus ir išminkyti tešlą. Tešlą padėti į šaldituvą, laikyti apie 1 val. Paruošti varškę: į dubenį sudėti varškę, likusį cukrų ir 2 kiaušinius, viską gerai išmaišyti. Išimti tešlą ir 2/3 jos sutarkuoti į kepimo skardą, tada ant viršaus dėti paruoštą varškę, o ant jos mėgstamos uogienės sluoksnį. Užtarkuoti likusią tešlą. Dėti į orkaitę ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min. Atvėsusį pyragą supjaustome, apibarstome cukraus pudra arba apliejame šokoladu. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Viktorija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kalija
2013-03-16 22:32
kepimo milteliu nereikia??
Oksana
2011-10-15 11:04
Labai skanus ir gerai iseina
kristyna
2011-08-18 20:35
hgf hbfy gfgf
kristyna
2011-08-18 20:34
gyterwersrrt hgtrvtr bgddb arselis: javascrit:void(null);
smalizius
2011-04-18 18:10
Labai skanus pyragas!