Varškės ir ryžių apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Lazdyno riešutai, 0.5 stiklinės
- Ryžiai, virti, 500 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Varškė, 400 gramų
- Druska
- Razinos, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Elektriniu plakikliu kiaušinių trynius išsukame su cukrumi, į juos sudedame ryžius ir viską gerai sumaišome.
Į gautą masę įmaišome varškę.
Riešutus sukapojame ir kartu su kepimo milteliais bei druska sudedame į jau turimą masę.
Kiaušinių baltymus išplakame su vaniliniu cukrumi ir įmaišome į varškę su ryžiais.
Apkepas kepamas 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40minučių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-18 15:17
Daug skaniau įdėjus per pus mažiau ryžių.
2012-01-20 10:18
Su tam tikrais pakoregavimais labai skanus patiekalas 

2011-09-08 16:33
Atrodo negražiai bet skanu



2011-09-08 16:24


2015-10-14 23:52