Varškės ir ryžių apkepas

Varškės ir ryžių apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Lazdyno riešutai, 0.5 stiklinės
  • Ryžiai, virti, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Varškė, 400 gramų
  • Druska
  • Razinos, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Elektriniu plakikliu kiaušinių trynius išsukame su cukrumi, į juos sudedame ryžius ir viską gerai sumaišome.
Į gautą masę įmaišome varškę.
Riešutus sukapojame ir kartu su kepimo milteliais bei druska sudedame į jau turimą masę.
Kiaušinių baltymus išplakame su vaniliniu cukrumi ir įmaišome į varškę su ryžiais.
Apkepas kepamas 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40minučių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
zita
2015-10-14 23:52
Dar as dedu konservuotu ananasu dezute ir jokiu kepimo milteliu
Zosė
2013-03-18 15:17
Daug skaniau įdėjus per pus mažiau ryžių.
Lauryna
2012-01-20 10:18
Su tam tikrais pakoregavimais labai skanus patiekalas
Simutė885
2011-09-08 16:33
Atrodo negražiai bet skanu
Eglutė5
2011-09-08 16:24