Varškės ir obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, rudasis, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, tešlai, 3 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, tešlai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, tešlai, 3 valgomieji šaukštai
- Varškė, tešlai, 250 gramų
- Druska, tešlai
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, tešlai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nuluptus obuolius supjaustykite skiltelėmis, išpjaukite sėklalidžius ir apibarstykite cukrumi.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sudėkite obuolius.
Apkepkite iš abiejų pusių po 2-3 minutes.
Tešlai skirtus produktus išplakite iki vientisos masės. Kiaušinių trynius ir baltymus rekomenduoju plakti atskirai. Baltymus įmaišyti paskutinius.
Gautą tešlą supilkite į kepimo formą, o ant viršaus sudėkite pakepintus obuolius.
Pyragą pašaukite į 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę. Kepkite apie 40 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-09-03 10:55
Kepsiu ir as
2017-08-12 12:09
Skanu ir greitai p agaminamas !
2014-08-19 18:05
gavosi super skanus
2014-03-16 19:17
Labai skanus, kaip varškės pudingas/apkepas.
) Aš dar įdėjau mėlynių džemo, pasaka
)) 



2018-09-03 23:53