Varškės ir obuolių pyragas

Varškės ir obuolių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, rudasis, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, tešlai, 3 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, tešlai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, tešlai, 3 valgomieji šaukštai
  • Varškė, tešlai, 250 gramų
  • Druska, tešlai
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, tešlai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nuluptus obuolius supjaustykite skiltelėmis, išpjaukite sėklalidžius ir apibarstykite cukrumi.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sudėkite obuolius.
Apkepkite iš abiejų pusių po 2-3 minutes.
Tešlai skirtus produktus išplakite iki vientisos masės. Kiaušinių trynius ir baltymus rekomenduoju plakti atskirai. Baltymus įmaišyti paskutinius.
Gautą tešlą supilkite į kepimo formą, o ant viršaus sudėkite pakepintus obuolius.
Pyragą pašaukite į 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę. Kepkite apie 40 minučių.

Receptą atsiuntė: Vida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Onutė
2018-09-03 23:53
Jokio skirtumo ar baltasis, ar rudasis cukrus
Aldona
2017-09-03 10:55
Kepsiu ir as
Birute
2017-08-12 12:09
Skanu ir greitai p agaminamas !
dziuginta
2014-08-19 18:05
gavosi super skanus
Gintarė
2014-03-16 19:17
Labai skanus, kaip varškės pudingas/apkepas.) Aš dar įdėjau mėlynių džemo, pasaka ))