Varškes ir maltos mėsos apkepas su sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos faršas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pienas, 100 gramų
- Varškė, liesa, 250 gramų
- Prieskoniai, mėsai
- Svogūnų laiškai, arba krapai
Gaminimo instrukcija:
Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-21 16:16
o su kuo ji galima valgyt? 

2012-07-15 11:59



2012-12-16 14:14