Varškes ir maltos mėsos apkepas su sūriu

Varškes ir maltos mėsos apkepas su sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pienas, 100 gramų
  • Varškė, liesa, 250 gramų
  • Prieskoniai, mėsai
  • Svogūnų laiškai, arba krapai
Gaminimo instrukcija:

Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynų ir sūrio.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-12-16 14:14
Su sakute gali pabandyti...
sima
2012-11-21 16:16
o su kuo ji galima valgyt?
(anonimas)
2012-07-15 11:59