Varškės ir kivio tortas


- Bananai
- Citrinos
- Cukrus, 2 stiklinės
- Kakava, 5 valgomieji šaukštai
- Persikai
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Pienas, 150 mililitrų
- Varškė, 250 gramų
- Grietinė, indelis, 1 vienetas
- Kepimo milteliai
- Vanilinis cukrus
Pertepimui reikės:
1 indelio grietinės
citrinos
1 stiklinės cukraus
vanilinio cukraus
Papuošimui reikės:
kokosų
migdolų
žemės riešutų
kivio
Pirmiausia atskirti kiaušinio baltymą nuo trynio. Išplakti trynį, suberti cukrų, išmaišius supilti pieną ir miltus. Sudėti vanilinį cukrų, kepimo miltelius, kakavą ir įspausti truputi citrinos sulčių. Viską išmaišius supilti į kepimo indą.
Tada reikėtu paruošti varškę. Į atskirą indą sudėti varškę, grietinę ir cukrų. Viską išmaišyti ir supilti ant tešlos.
Tada supjaustytą grėžinėliais bananą ir persiką išdėlioti pagal savo nuožiūrą ant paruoštos tešlos.
Iškepus biskvitą atvėsinti. Kol atvės biskvitas, galima pasidaryti pertepimą. Į indą sudėti grietinę, cukrų, citrinos sultys, vanilinį cukrų. Viską išmaišyti.
Papuošimui reikia susmulkinti žemės riešutus. Atvėsus biskvitui padalinti į keletą dalių. Jas pertepti ir šonus apibarstyti žemės riešutais ir migdolais. Supjaustyto kivio grėžinelius išdėlioti aplinkui tortą. Ir visą likusią dalį apibarstyti kokosu.