Varškės ir duonos blynai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Juoda duona, 0.5 kilogramo
- Vanduo
- Varškė, 300 gramų
- Druska
- Aliejus, 200 gramų
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Mėta
Gaminimo instrukcija:
Įdaras:
Į varškę įmušti porą kiaušinių, pridėti supjaustytų mėtų, truputį druskos ir viską gerai išmaišyti.
Duonos kepalą perpjauti išilgai, nupjauti plutą, iš vidaus išgramdyti minkštimą. Į susidariusią ertmę pridėti varškės įdaro.
Paruoštą duoną supjaustyti piršto storumo riekutėmis, abi puses pavilgyti tešloje, paruoštoje iš 2 kiaušinių, miltų, vandens ir grietinės.
Kepti karštuose riebaluose iš abiejų pusių iki gražios rusvos spalvos.
Blynus, pabarsčius cukrumi, paduoti prie kavos ar arbatos, arba, užpilus tirpintu sviestu, valgyti kaip antrą patiekalą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-13 10:31

2010-03-13 10:31

2010-07-23 11:44