Varškės desertas

Varškės desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 1 stiklinė
  • Rūgpienis, 500 mililitrų
  • Varškė, 500 gramų
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Želatina, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:

Gerai išsukame varškę.
Sudedame cukrų, vanilinį cukrų bei grietinę, supilame rūgpienį ir viską labai gerai išsukame iki vientisos masės.
Sudedame aguonas ir išmaišome.
Truputyje vandens išsibrinkiname želatiną ir pašildę įmaišome į varškės masę.
Gautą masę supilame į formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Valgome užsipylę uogienės ar sirupo.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jurga
2015-12-12 20:03
O kiek cukraus dėti?
kristina
2013-07-20 20:18
einu daryt pžiūrėsiu kas gausis
agniete
2012-03-31 12:24
Atrodo skaniai,bet vidurius susuko
Lina
2009-12-04 21:30
tada nebus vientisa mase, bus labai kieta Bet aisku, kad galima nepilti
Greta
2009-12-04 21:24
O ar galima nepilti kefyro ?