Varškės desertas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 1 stiklinė
- Rūgpienis, 500 mililitrų
- Varškė, 500 gramų
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Želatina, 3 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Gerai išsukame varškę.
Sudedame cukrų, vanilinį cukrų bei grietinę, supilame rūgpienį ir viską labai gerai išsukame iki vientisos masės.
Sudedame aguonas ir išmaišome.
Truputyje vandens išsibrinkiname želatiną ir pašildę įmaišome į varškės masę.
Gautą masę supilame į formą ir dedame į šaldytuvą, kad sustingtų.
Valgome užsipylę uogienės ar sirupo.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-07-20 20:18
einu daryt pžiūrėsiu kas gausis
2012-03-31 12:24
Atrodo skaniai,bet
vidurius susuko

2009-12-04 21:30
tada nebus vientisa mase, bus labai kieta
Bet aisku, kad galima nepilti 


2009-12-04 21:24
O ar galima nepilti kefyro ? 

2015-12-12 20:03