Varškės apkepas su razinomis

Varškės apkepas su razinomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cinamonas
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Manų kruopos, 0.5 stiklinės
  • Grietinėlė, 150 gramų
  • Varškė, naminės, 600 gramų
  • Sviestas, formos tepimui
  • Razinos, sauja, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Šis apkepukas bus gardus ne tik mažyliams, bet ir suaugusiems.
Kruopas užpilti grietinėle ir palaikyti 15min, kol išbrinks.
Kiaušinius išplakti su cukrumi.
ĮSIDĖMĖKITE: apkepas bus puresnis jei baltymus išplaksite iki standžių putų, o trynius astkirai ištrinsite su cukrumi iki baltumo.
Į kiaušinių plakinį sudėti varškę (jei naminė dar gerai pertinkite) ir išsukti.
Sukrėsti manus su grietinėle ir viską gerai išmaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu ir kepti 15 min. įkaitintoje orkaitėje apie 30–40 min.
Apkepą pabarstyti dansuker cukrumi su cinamonu, arba cinamono ir cukraus mišiniu.
Tiekti su grietine arba mėgiama uogiene.
Skanu valgyti ir šaltą – tada primena pyragą.
Skanaus Jums ir Jūsų mažyliams!

Receptą atsiuntė: Roberta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aurelija
2018-12-13 12:10
Receptas geras bet kur gaminimo eigoj ideti razinas ir cinamona?
Kristina
2017-05-08 06:45
Pats skaniausias varskes apkepas!!!
Daiva
2017-03-01 19:34
Kiek laiko ir kokioje temperaturoje kepti?
Gabis
2016-01-28 14:01
Kepu, turėtu būti skanu♡(∩o∩)♡
Deivis
2014-06-11 21:14
O tai kiek laiko ir kokioje temperaturoje kepti