Varškės apkepas su razinomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Manų kruopos, 0.5 stiklinės
- Grietinėlė, 150 gramų
- Varškė, naminės, 600 gramų
- Sviestas, formos tepimui
- Razinos, sauja, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Šis apkepukas bus gardus ne tik mažyliams, bet ir suaugusiems.
Kruopas užpilti grietinėle ir palaikyti 15min, kol išbrinks.
Kiaušinius išplakti su cukrumi.
ĮSIDĖMĖKITE: apkepas bus puresnis jei baltymus išplaksite iki standžių putų, o trynius astkirai ištrinsite su cukrumi iki baltumo.
Į kiaušinių plakinį sudėti varškę (jei naminė dar gerai pertinkite) ir išsukti.
Sukrėsti manus su grietinėle ir viską gerai išmaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu ir kepti 15 min. įkaitintoje orkaitėje apie 30–40 min.
Apkepą pabarstyti dansuker cukrumi su cinamonu, arba cinamono ir cukraus mišiniu.
Tiekti su grietine arba mėgiama uogiene.
Skanu valgyti ir šaltą – tada primena pyragą.
Skanaus Jums ir Jūsų mažyliams!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-05-08 06:45
Pats skaniausias varskes apkepas!!!
2017-03-01 19:34
Kiek laiko ir kokioje temperaturoje kepti?
2016-01-28 14:01
Kepu, turėtu būti skanu♡(∩o∩)♡
2014-06-11 21:14
O tai kiek laiko ir kokioje temperaturoje kepti
2018-12-13 12:10