Varškės apkepas su persimonais

Varškės apkepas su persimonais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, riebios, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Persimonas, 1 vienetas
  • Bulvių krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos, 2 valgomieji šaukštai
  • Rudasis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 20 gramų
  • Malti džiūvėsėliai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Manų kruopas užpilti pienu ir pabrinkinti 10 - 15 min.

  2. Į varškę įmušti kiaušinius, įberti cukraus, išmaišyti iki vienalytės masės. Suberti krakmolą, išbrinkusius manus, vėl išmaišyti.

  3. Persimoną nulupti, sutarkuoti stambia tarka, tarkius sukrėsti į varškės masę.

  4. Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais.

  5. Varškės masę krėsti į paruoštą formą ir šauti į orkaitę 35 minutėms.

  6. Leisti atvėsti 7 - 10 min. Tada išimti iš formos ir tiekti.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą