Varškės apkepas su persimonais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, riebios, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 100 mililitrų
- Persimonas, 1 vienetas
- Bulvių krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Manų kruopos, 2 valgomieji šaukštai
- Rudasis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 20 gramų
- Malti džiūvėsėliai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Manų kruopas užpilti pienu ir pabrinkinti 10 - 15 min.
Į varškę įmušti kiaušinius, įberti cukraus, išmaišyti iki vienalytės masės. Suberti krakmolą, išbrinkusius manus, vėl išmaišyti.
Persimoną nulupti, sutarkuoti stambia tarka, tarkius sukrėsti į varškės masę.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti džiūvėsėliais.
Varškės masę krėsti į paruoštą formą ir šauti į orkaitę 35 minutėms.
Leisti atvėsti 7 - 10 min. Tada išimti iš formos ir tiekti.
» Rašyti komentarą