Varškės apkepas su persikais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Persikai, konservuoti, indelis, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas
- Manų kruopos, 4 valgomieji šaukštai
- Varškė, 600 gramų
- Druska
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Atskirame indelyje 4 šaukštus manų užpilkite trupučiu pieno ir palikite, kad išbrinktų.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kepimo milteliais ir žiupsneliu druskos.
Po to dėkite varškę ir elektriniu plaktuvu viską išmaišykite. Tada pilkite išbrinkusius manus su pienu ir vėl gerai viską išmaišykite. Ant galo konservuotus persikus supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į varškės masę. Į pateptą riebalais formą pilkite varškės masę ir dėkit į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite apie 40 – 50 min kol iškeps ir gražiai paruduos. Tiekit su grietine arba mėgstamu jogurtu. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-04-18 19:02
Dėkui už pasidalinųmą
2013-01-26 16:47
labai skanus!puikiai pavyko



2010-11-21 10:31
mazas varsekelis






2017-04-18 20:12
Dėkui už proporcijas, bo prieš tai niekaip "nepataikydavau" ;0)