Varškės apkepas su obuoliais

Varškės apkepas su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Obuoliai, rūgštesni, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Manų kruopos, 6 valgomieji šaukštai
  • Varškė, 1 kilogramas
  • Druska
  • Grietinė, 125 mililitrai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Varškę ištrinti su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Baltymus suplakti atskirai ir įmaišyti į varškės masę.
Į varškės masę taip pat įmaišyti manų kruopas, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, pusės citrinos žievelę ir žiupsnelį druskos.
Duoti pastovėti varškės masei 10 min.
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į varškę ir atsargiai išmaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti į jį varškės masę. Išlyginti apkepo viršų ir aptepti grietine.
Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40 min.

Receptą atsiuntė: Aiva
» Rašyti komentarą
» Komentarai
anna
2012-09-28 10:57
O varske tinka tik biri? Ar ta suspausta kur Buna pakeliuose?
nika
2011-08-19 12:21
idesiu dar moliugu
(anonimas)
2011-08-10 12:58
bandysiu kepti