Varškės apkepas su batonu

Varškės apkepas su batonu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Batonas, 130 gramų
  • Varškė, riebi, 600 gramų
  • Druska
  • Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Sumaišyti varškę, cukrų, vanilę ir 2 kiaušinius.
Suberti į varškės masę miltus, išmaišyti.
Nuo batono nupjauti plutelę ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Sudėti kubelius į varškės masę ir atsargiai išmaišyti.
Kepimo formą ištepti sviestu arba aliejumi, sukrėsti varškės masę. Šiek tiek palyginti ir prispausti.
Vieną kiaušinį išplakti su 1 šaukštu cukraus ir supilti ant apkepo viršaus.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 30-35 min.

Receptą atsiuntė: Valerija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aušra
2012-08-27 14:18
Labai, labai skanus ir nesudėtingas apkepas.
Skanu
2011-08-11 20:54
turėtu būt Skanus